Home > Error Symbol > Error Symbol Not Found C

Error Symbol Not Found C

The program works fine all except 2 files, and when I tried to use the debugger in Visual C++, I get the following errors: CXX0017: Error: symbol "j" not found Unhandled Can I sacrifice and regenerate Augur of Skulls multiple times in the same turn? I can step into the code however the watch window doesn't show the values of any variables. Did people in China resort to cannibalism during the reign of Mao? navigate here

Within or inside? Home Bookstore/E-Books P2P Programmer Forums Wrox Support Connect with Wrox Code Resources International IT Certifications Navigation Register Now View Active Topics View Archives View Unanswered Topics Wrox Programmer Forums See ASP.NET Ajax CDN Terms of Use – ]]> Home Dashboard Directory Help Sign in Visual Studio and Because the Intel* compiler should behave the same as the Microsoft* compiler, this should work.

What will you bring for Thanksgiving? My guess, VS2010 got confused about PDB files or was not rebuilding the PDB file as necessary. share|improve this answer answered May 26 '14 at 16:37 Captain Obvlious 15.2k41950 Thank you so much! Hot Network Questions How to increase the height of a single row in table?

So it should be visible in the debug view. or just waiting for a new update? luatex lua share|improve this question edited Nov 16 '15 at 1:04 asked Nov 15 '15 at 9:36 vyom 1327 The expression "But when I try to load it inside Ram « Previous Thread | Next Thread » Thread Tools Show Printable Version Email this Page Display Modes Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to Threaded Mode Posting Rules You

Can any D&D god grant a Cleric spells? And I was also using a more complex program in a Debug mode and could not access anything from namespaces in VS Watch window by using the syntax "namespace::variable". The users who voted to close gave this specific reason:"This question appears to be off-topic because it lacks sufficient information to diagnose the problem. We have found the root cause and fixed the problem.

See here. –d11 Jun 26 '12 at 13:45 add a comment| 3 Answers 3 active oldest votes up vote 0 down vote accepted Taken From please check whether pdb file And then it was all good! –NV Bhargava May 26 '14 at 17:25 add a comment| Not the answer you're looking for? Thanks, Alex   Top Back to original post Leave a Comment Please sign in to add a comment. Then, I found Souce File and right click the file then click propoties, in this page I found another C/C++ Optimization and chose /od.

By joining today you can post your own programming questions, respond to other developers questions, and eliminate the ads that are displayed to guests. How can I cut a vinyl chair mat to shorten it? Is PIV an infallible reference Do 40% of U.S. Yes No Additional feedback? 1500 characters remaining Submit Skip this Thank you!

Thanks,Alex Top Log in to post comments om-sachan (Intel) Wed, 08/17/2011 - 21:16 In my view it should be optimized out as dead code by the compiler. float Watchtest = 0.0; // breakpoint here Watchtest = 2.5; And i get the same error message. Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the And the never used z variable is visible.

Mountaineering with a 6-year-old kid in winter Drawing Indian Flag using tikz Define functions for multiple shells Too many reports because report button is too convenient Spearman's Correlation shows significance but Do I end up having to add a plugin to satisfy the ncurses dependency? Comment every line of code? his comment is here You are probably debugging an optimized build, therefore the source code you're viewing when you're debugging is different than the code that was generated (variables have been moved/removed, functions inlined, loops

Is there a work around? All the symbols are stripped out of the binary, so dynamically linked .so libraries can’t locate the symbols they need. I added library and exe project into same workspace and updated the library paths in executable properties to the one produced by the sibling library project now and that fixed the

I used it previously, and then removed it.

This documentation is archived and is not being maintained. asked 1 year ago viewed 240 times active 1 year ago Related 16Installing Lua Modules for use in LuaLaTeX8Installing Lua Modules for use in LuaLaTeX - the sequel1Debugging Lua in LuaLatex Browse other questions tagged visual-studio-2010 visual-studio debugging visual-studio-debugging or ask your own question. What will you bring for Thanksgiving?

Any tips would be greatly appreciated. nm `which luatex` | grep _luaL_setfu <…nothing…> But I built my own version of luatex from trunk with the --nostrip flag enabled and got this nm build/texk/web2c/luatex | grep _luaL_setfu 00000001002c54d0 Is there a word for 'acting impulsively'? Please enter a comment.

Remove or edit your breakpoints to stop using that identifier and the problem should go away.

© Copyright 2017 All rights reserved.